Образователно приключение с клуб „Малки откриватели“ в Перник

Образователно приключение с клуб „Малки откриватели“ в Перник

Община Перник и National Geographic Kids организират образователото приключение на Клуб „Малки откриватели“.  В поканата за участие в него се казва:

„Каним всички семейства и любознателни деца на 19 юни от 11 до 18 ч. пред Дворец на културата в гр. Перник, за да ви пренесем във Вселената на забавното знание!

Ще ви смаем с куп необикновени активности по най-любимите теми- „Екология“, „Химия и Физика“, „Технологии и Роботи“, „Изкуство“, „Животиски свят“ и „Активен живот“.

Обещаваме да си прекарате чудесно!

Ние сме готови с нашите ЕКОигри и послания да подарим полезни знания на децата и да им покажем колко забавно и лесно е всъщност да се грижим заедно за природата.

Ще обогатим съзнанието им с нови факти за множество диви животни и застрашените видове, които са на път да изчезнат.

Очакват ги още  забавния и цветен свят на боичките и детелините, както и тайната мисия на всеки малък откривател, за която ще им разкажем на място. 

Този път няма да пропуснем вълнуващите и непредвидими физични и химични експерименти, от които сме сигурни, че малчуганите няма да откъснат поглед.

Всички заедно ще се повеселим в спортните активности до финалната победна точка.

А в специалния кът на роботите ще покажем на децата безкрайните технологични възможности, за които не са и подозирали.

Не пропускайте да бъдете с нас на 19 юни и да се включите в невероятния свят на Клуб „Малки откриватели“!

Входът е свободен, а събитието, което ще се осъществи с подкрепата на Община Перник,  е подходящо за деца над 3 годишна възраст.“