Много забавления за децата в Перник днес

Много забавления за децата в Перник днес

Децата на Перник могат да се забавляват днес на различни места в центъра, където ще има различни изненади, занимания и изпълнения. В пространството в градинката при паметника Кракра от 10 часа започва богата програма – изложба на открито на участниците в Школа „Синьо лято“, занимания по рисуване за деца и младежи от Перник, концерт на участниците в Школа „София – the voice“, микрофонът е ваш – изяви на деца и младежи от Перник, в ритъма на латино танца с Хараламбос Агапио и компания от Сдружение ПАМБОС ДАНСИНГ ЦЕНТЪР – пърформанс. Организатор на празника е НЧ „Нови хоризонти 2009“.

От 11 часа на Ларгото пред ГУМ започват „Приказни вълшебства” – детски празник, с участието на творчески формации на Обединения детски комплекс.

Също от 11 часа, но пред Регионалния исторически музей, ще бъдат отворени творческите ателиета на „Улица Вълшебна”.

По случай 1 юни – Международен ден на детето, Кметство Изток съвместно с Районен младежки дом – Мошино са подготвили изненада за всички деца. Програмата „Една усмивка прави чудеса“ ще започне от 11:00 ч. – пред Районен младежки дом- Мошино.

„Насладете се на празничната ни програма, включваща: песни, танци, фокуси, игри и забавления за всички малки и големи деца“, казват организаторите.