Мария Цънцарова за малко да се осакати след битов инцидент

Мария Цънцарова за малко да се осакати след битов инцидент

Журналистката Мария Цънцарова e претърпяла жесток битов инцидент, в който за малко щяла да загуби пръст от крака си.

Тв водещата отворила багажника на автомобила си и от него се изсипала 12-килограмовата тежест за спортни тренировки, която била натоварена вътре. Тя паднала директно върху крайника на Мария и го премазала жестоко. Наложило се кракът ѝ да бъде бинтован, а палецът ѝ бил най-пострадал и въобще не се знаело какви са шансовете да зарасне нормално.

Инцидентът обаче не можал да извади Цънцарова за дълго от строя. И осакатена тя продължила да ходи на работа и да се грижи за двамата си синове от съпруга си Симо. Първородният Георги се появи на бял свят през 2017 г., а през 2019-а се сдоби и с братче Костадин. И двете майчинства обаче журналистката не изкара съвсем до финала и побърза да се върне на работа.

Не е тайна, че Мария е в близки приятелски отношения с настоящия директор на новините и актуалните предавания Антон Хекимян, с когото навремето си партнираха заедно като водещи на сутрешния блок на медията. От друга страна пък, арменецът неведнъж е споделял, че има респект към Ризова. Двамата са засичани да се срещат и в извънработна обстановка и да си споделят по лични въпроси. Възможно е Тони да се превърне в ябълка на раздора между двете топжурналистки на Би Ти Ви, които са същински акули в бранша./ News2.bg