Гери Малкоданска заряза бебето

Гери Малкоданска заряза бебето

Гери Малкоданска роди дъщеря си Белла в началото на годината, но няма намерение да е залепена непрекъснато за бебето. Младата майка хукна по почивки с мъжа си Алекс Ковачев. За имения й ден на 6 май двамата бяха в Кан, пише pik.bg.

Интериорният дизайнер е луд по синоптичката и угажда на всичките й капризи. Той всячески се старае да я глези – говори се, че даже й е подарил луксозно обзаведен апартамент в престижен столичен квартал по случай раждането на сина им Лео.

Алекс се слави като един от най-добрите в своята област. Той има проекти не само у нас, но и във Великобритания, Германия, Италия, Франция. Финансовото му положение е доста добро, така че може да си позволи подобни скъпи дарове.

Известно е, че Ковачев има дъщеря в тийнейджърска възраст от първия си брак, но избягва да говори за това. В светските среди се шушука, че той се е разделил с бившата си Таня заради чувствата си към Малкоданска, а изоставената жена понесла много тежко разлъката.

Алекс и Гери са заедно от около 5 години. Нещата между тях се случили спонтанно и по думите му било любов от пръв поглед. „Не гледам много телевизия. Знаех за нея само, че е млада, красива и умна. Тя е съвършена съвкупност от много неща. Спечели ме с всичко. Наистина е уникален човек. Не знам да има недостатъци. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е много рядък тип човек“, разказвал е дизайнерът, който не спира да хвали жена си.