ГЕРБ – Перник отново избра Денислав Захариев за общински лидер на структурата

ГЕРБ – Перник отново избра Денислав Захариев за общински лидер на структурата

Досегашният ръководител на общинската структура на ГЕРБ-Перник Денислав Захариев беше номиниран от областния координатор Емил Костадинов. Предложението беше  единодушно гласувано от всички партийни членове  на  отчетно-изборното събрание на партията. На форума  бяха направени още номинации за организационен секретар и членове на ръководството на политическата сила.

Новото ръководство ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Сред участниците в събранието бяха народният представител Кирил Ананиев и координаторът на областната структура Емил Костадинов, които дадоха висока оценка за работата на цялото общинско ръководство.

„ПП ГЕРБ – Перник винаги е била първа политическа сила в общината и в града“. С тези думи се обърна към всички присъстващи на събранието Денислав Захариев и направи отчет за дейността на структурата за времето, в което е бил председател.

„И този път не изневерихме на традицията през изминалите три парламентарни и един президентски  избори и се затвърдихме като  първа политическа сила в региона. Това се случва благодарение на вас, вашия авторитет и ангажираност. Не се уплашихте, въпреки репресиите и натиска на тогавашното служебно правителство. Освен в нашата община и областта ние показахме най-добри изборни резултати и в цялата страна“,  припомни Захариев.

Ръководството на ГЕРБ – Перник отправи благодарност към всички кметове на населени места, ръководители и организации, на всички участници в избирателните комисии за пълното съдействие и подкрепа през годините.