Няма скрито покрито: Антон Хекимян не се разделя с манeкена красавец

Няма скрито покрито: Антон Хекимян не се разделя с манeкена красавец

Антон Хекимян не се разделя с манекена Тунджай Мустафа. Вече трета година шефът на новините на Би Ти Ви прекарва всяка свободна минута с хубавия модел и вече се шушука, че двамата може да са заживели заедно, съобщава столичен вестник. Журналистът не крие близостта си с младежа, редовно се появява на публични места в неговата компания, води го със себе си дори на театрални премиери. От това следва, че нищо в отношенията му с модела не го притеснява, включително клюките, които могат да бъдат провокирани от близостта им.

Само преди дни Хекимян бе забелязан на театър в компанията на хубавия Тунджай Мустафа, когото приятелите наричат Туни, разкриват очевидци. До самото начало на представлението новинарят не спира да говори и по двата си телефона, въпреки настоятелното ухажване на разпознали го фенки. През това време Туни спокойно разглежда обстановката в залата – очевидно без всякакво притеснение, че приятелят му е зает. На финала на представлението двамата си тръгват заедно, а журналистът разменя по няколко думи с почитатели в залата. Виждайки заедно арменеца и турчина, хората коментират, че Тунджай изглежда много симпатичен и приятен младеж.

Според запознати, двамата с Хекимян се познават от 2018 г., когато се срещат благодарение на общи познати. Туни е завършил икономика, но в свое интервю споделя, че модата винаги е била негова страст. Още преди да влезе в УНСС, той завършва професионален курс за манекени. Когато се дипломира, се отдава на модата.

Тони и Туни споделят много общи интереси. Двамата обичат спорта и активния начин на живот. За страстта на Хекимян към фитнеса се знае от години, а Тунджай не крие, че тренира всеки ден, за да поддържа манекенската си фигура. Освен това и двамата са много точни и „цепят секундата“. Те имат и общо хоби – пътешествията, разкрива още изданието.

Не е тайна, че двамата са пътували заедно по света. Откакто се запознал с Мустафа, Хекимян прекарвал с него всяка своя ваканция, докато преди време предпочитал компанията на родителите си и на своята сестра.

При толкова много общи интереси между двамата, едва ли някой ще се изненада, че край тях рядко се виждат жени. /News2.bg