„Венто К“ чества 30-годишнина с нова база!

„Венто К“ чества 30-годишнина с нова база!

Областният управител Кирил Стоев присъства на водосвет и откриване на новата производствено-административна сграда на фирма „Венто-К“.

Инвестицията е за над 10 млн. лв. Производствената база е изградена в Радомир. Фирмата произвежда широка гама съоръжения и елементи за вентилационни и климатични инсталации. По време на събитието бе отбелязано, че фирмата чества и своята 30-годишнина, а управителят Георги Спасов лично показа новата производствена база на официалните гости.

„Във времена на предизвикателства е важно да осъзнаваме необходимостта от добрия диалог и партньорство между институциите и бизнеса, за да може да получим и така желаните резултати за една силна и просперираща българска икономика“, изтъкна в приветствието си Кирил Стоев.

Фирмата е основана през 1992г., а към днешна дата работят повече от 60 високо квалифицирани специалисти. ВЕНТО-К ООД е частна фирма, създадена през 1992г. и е спецrиализирана в областта на вентилационната и климатичната техника. Фирмата разполага с конструкторско бюро, производствена база, офис и магазин в гр. Перник. Зад постигнатите успехи на фирмата стои екип от над 60 високо квалифицирани специалисти.Производствената база е изградена в гр. Радомир. Фирмата произвежда широка гама съоръжения и елементи за вентилационни и климатични инсталации с качество съизмеримо със световните стандарти.