Председателят на УС на КРИБ Перник се срещна с пернишките депутати от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“

Председателят на УС на КРИБ Перник се срещна с пернишките депутати от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“

Председателят на КРИБ-Перник Георги Милев се срещна с народните представители от „Продължаваме промяната“- Юлия Иванова и „Демократична България“- Зорница Стратиева. Той запозна депутатите от двете политически партии с дейността на КРИБ Перник. Георги Милев поясни, че КРИБ е най-голямата бизнес организация в региона. В нея членуват над 40 фирми, които осигуряват работа на хиляди жители от областта. „Ние като представители на работодателска организация се стремим да си партнираме и да предоставяме експертна помощ на всички политически сили с цел област Перник  да бъде по-добро място за правене на бизнес“, заяви Милев.

По време на срещата, Георги Милев обсъди с депутатите проблемите в региона. Той ги информира за търсенето на възможности за връщане на Регионалната инспекция по околната среда и водите  и Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“  обратно в Перник. Коментиран бе и проблемът с водоснабдяването на гр. Радомир и възможностите за подаване на вода за града от язовир „Студена“, когато той разполага с достатъчно голям завирен обем.

Председателят на КРИБ Перник изрази готовност в бъдеще срещите на депутатите и представителите на бизнеса в региона да бъдат регулярни. Той им пожела успех в работата им като народни представители в 47-то Народно събрание. „Успехите в работата ви ще спомогнат за стабилизирането и развитието на бизнеса, който е гръбнака на икономиката на държавата. Това от своя страна ще доведе до просперитета на обществото и страната ни“, подчерта Георги Милев.