След почти 20 години киното се завръща в Перник

След почти 20 години киното се завръща в Перник

Дългото чакане приключи! Перник отново има кино! Cineland Pernik отваря врати за всички любители на седмото изкуство на 16 декември. Модерният кинокомплекс се намира в Mall Pernik, на улица „Св. Св. Кирил и Методий“ 23 и разполага с 4 модерни кинозали, една от които VIP, с общо 330 места. Киносалоните са оборудвани по последна дума на техниката – удобни реклайнър кресла, създаващи усещането, че гледаш филм във собствения си хол. Атмосферата на преживяването се допълва от реалистичните картина и звук, благодарение на цифрова 4K прожекционна техника, DOLBY цифрова озвучителна система и 3D сребърните екрани. Посетителите ще се насладят на богата програма от най-хитовите заглавия, като още в четвъртък предпремиерно ще могат да гледат „Спайдър-мен: няма път към дома“.

Освен това интериорното решение на цялото пространство на кинокомплекса е ръководено от мисълта за комфорта на посетителите. Пътят от касите до киносалоните е с модерен дизайн, като на разположение са удобни места за изчакване, големи дигитални дисплеи, представящи новите филмови заглавя. Интериорната облицовка на кинозалите е със специални пана Ecophon, които освен, че изглеждат красиво осигуряват оптимална акустика. Посетителите ще могат да си закупят пуканки и напитки, а в непосредствена близост се намира и Food court-а на търговския център. 

Всеки ден до откриването киноманите могат да спечелят двоен билет за филм по избор от игра във Facebook страницата на Cineland Pernik. 

Cineland е бързо развиваща се киноверига, която разполага с обекти във Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово, Сапарева баня, както и летни кина в Ахтопол, Китен, Приморско, Велико Търново и Перник. 

Припомняме, че Мол Перник е специално проектиран от професионалисти в областта на интериорния и екстериорния дизайн. Изцяло обновеният екстериор на сградата на Мол Перник, добре позната на перничани, блести с впечатляваща визия.

Молът се намира на пешеходно разстояние от центъра на града. В близост до търговския център е разположена велоалея, спирка на градски транспорт и международните пътища от Сърбия, Македония, Румъния и Гърция.