Благотворителен базар за коледни сувенири в Драгичево

Благотворителен базар за коледни сувенири в Драгичево

Благотворителен базар за ръчно изработени коледни вълшебства организират в село Драгичево. Празникът ще се проведе на 18-ти декември в пространството пред кметството.

„Скъпи жители и приятели на Перник,

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашия базар за ръчно изработени коледни вълшебства в село Драгичево. Празникът ще се проведе на 18-ти декември в пространството пред кметството. Очакват Ви много вълнуващи моменти с малките джудженца, чиято работилница ще работи през целия ден. От нашите щандове ще можете да си закупите ръчно изработени коледни декорации и сурвачки, а за любителите на четенето ще отворим и празничен книжен базар. Малките гости на празника ще имат възможността да си направят снимка за спомен не с кого да е, а лично с Дядо Коледа. Разбира се, празникът няма да бъде същият без чаша греяно вино и топла скара.

Ние сме млади хора от Перник, чиято кауза е да съберем средства за закупуване така нужната нова апаратура за Инфекциозно отделение в МБАЛ „Рахила Ангелова“ в областния град. Събитието се организира със подкрепата на кметство с. Драгичево и НЧ „Пробуда – 1922г.“село Драгичево.

Очакваме Ви!“- казват организаторите.