Юлия Иванова ще е пернишкият депутат от „Продължаваме промяната“

Юлия Иванова ще е пернишкият депутат от „Продължаваме промяната“

Перничанката Юлия Иванова е пернишки народен представител от ПП „Продължаваме промяната след като водачът на листата Никола Минчев предпочете да влезе в парламента от 23 МИР-София.

Юлия Иванова е родена и израснала в Перник. Учила е в Езиковата гимназия в Перник, в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, в Сорбоната в Париж и в Babson College в САЩ. Юлия определя себе си като урбанист по образование, НПО и бизнес консултант по призвание и доброволец по душа. През последните осем години Юлия Иванова отдава голяма част от времето си в доброволчество и различни каузи. Фокусът й са градската среда, изкуството, културата, образованието и предприемачеството. Като бизнес консултант, Юлия е помогнала на над 350 безработни и неактивни лица от Югозападна България да изследват възможността да създадат свой собствен бизнес – резултатите не закъсняват и близо ⅓ от тези хора стават предприемачи.

“Знам, че моето призвание е да помагам на хората, но моите индивидуални усилия, са само капка в морето от неща, които трябва да се подобрят в държавата ни. Присъединих се към “Продължаваме Промяната”, защото съм щастието да работя с част от екипа и да постигаме значителни резултати. Именно това ми даде увереността, че, с този екип, заедно, мечтаната България е възможна и че с промяната всеки българин ще може да живее добре и достойно”, споделя тя