„Топлофикация Перник” даде големите награди от томболата на печелившите

„Топлофикация Перник” даде големите награди от томболата на печелившите

Изпълнителният директор на “Топлофикация Перник” Ясен Кацаров, в присъствието на журналисти, лично връчи големите награди на печелифшите от томболата с награди, която организира дружеството за абонатите, които са сключили договор „Равни вноски”.

Одринка Пламенова Дукатинова спечели от томболата 42-инчов телевизор „Hitachi”.

„Имам жилище в Перник от 2018 г. Още от самото начало започнах да сключвам договор с „Топлофикация Перник”, който в началото се казваше „Лоялен клиент”. Аз съм икономист по образование и мога да кажа със сигурност, че този договор е много изгоден. Той ми позволява да си разпределям месечния бюджет и да си покривам спокойно всички разходи за месеца. Сега,  при тези цени на енергоносителите и опасността от ново поскъпване, този договор определено дава сигурност на клиентите на дружеството. Радвам се, че „Топлофикация Перник” оценява лоялността на изрядните си клиенти.  Не знам друго дружество, което осигурява комунални услуги, да предлага подобен договор с такива отстъпки”, заяви развълнувана Одринка Дукатинова.

Олег Фиданов Борисов получи най-хубавия подарък в навечерието на Коледа- безплатен отоплителен сезон.

„За първи път печеля подобна награда и съм много щастлив. От както „Топлофикация Перник”започна да предлага договор „Лоялен клиент” аз го сключвам, защото съм убеден, че той е много изгоден. Сега, с това поскъпване на тока, природния газ и пелетите,  парното се оказва най-изгодното отопление. Имам близки, които се отопляват на ток и твърдо гориво и знам колко им струва отоплението тази зима, при тези повишени цени. Приветствам идеята на дружеството за тази томбола в навечерието на Коледа. В тази пандемия, подобна инициатива внася малко радост в домовете на перничани”, категоричен беше Олег Борисов. Той получи сертификат от „Топлофикация Перник” за настоящия отоплителен сезон.

Ясен Кацаров поясни, че при повишените цени на енергоносителите в момента, „Топлофикация Перник” предлага най-евтиното отопление. „Според нашите изчисления, 1 киловат час при нас струва 9 стотинки. За сравнение, цената на тока в момента е 21 стотинки”, подчерта Кацаров

Над 70 клиенти на „Топлофикация Перник”, сключили договор „Равни вноски” за настоящия сезон, в продължение на пет седмици получиха различни награди от тази томбола. На 9 ноември изтече крайният срок, в който абонатите на топлофикационното предприятие можеха да сключат този договор. Сключилите договора получават 3% месечна отстъпка от сметката си и 30% на изравнителната сметка. Тези, които са предплатили цялата сума авансово получават 8% отстъпка от месечните вноските и 30% от изравнителната.