Поредно дарение за пернишкия Профилакториум

Поредно дарение за пернишкия Профилакториум

Граждани и фирми се обединяват, за да помогнат на пернишкия Профилакториум. Даренията, благодарение на амбициозната работа на управителя Емил Ненков, пристигат едно след друго и така стационара ще може да осигури прекрасни условия за долекуване и рехабилитация на своите пациенти. За поредното добро дело информира той на страницата на Профилакториума.

„Доброто понякога има конкретно име. Днес за нас то се казва Ивайло Георгиев, управител на фирма Мебел Груп, който изработи 11 броя гардероби за болничните ни стаи, 11 броя закачалки за дрехи и една лавица за кабинет, напълно безвъзмездно под формата на дарение. От името на персонала и пациентите му благодарим от сърце и му желаем професионални успехи!“ казва управителят на здравното заведение Емил Ненков

Припомняме, че дни преди това „Идеал Стандарт – Видима“  дари смесители за баня и мивка за 6 стаи в лечебното заведение.

Фармацевтична компания пожелала анонимност дари апарати за кръвно налягане и пулс-оксиметри за нуждите на стационара.

Фирма ЕИС ЕООД пък дари плочки за подмяна на алеята пред входната врата , а транспортът бе организиран безплатно от фирма „Гене ЕООД“.

В края на октомври бе получено дарение от верига магазини Technomarket на всичката необходима техника за лечебното заведение – 6 броя отоплителни конвектори, 6 броя телевизори,

 съдомиялня,  пералня със сушилня, ютия, парогенератор, климатик, хладилник , котлони , бойлери и друга техника – абсолютно всичко необходимо като техника на първо време за лечебното заведение.

Сред щедрите дарители са и Мал Мук – Магазин за майстори, OMRON Bulgaria и много други.

На всички замесени в добруването, благодарим, не пести добрите думи, идващи от сърце, управителят Емил Ненков.