ЧЕЗ Електро подарява по една сметка за ток всяка седмица до 12 декември!

ЧЕЗ Електро подарява по една сметка за ток всяка седмица до 12 декември!

Всеки битов клиент, заявил е-фактура в периода 1 ноември– 12 декември, може да спечели една безплатна сметка за ток или електрическа тротинетка

От 1 ноември до 12 декември2021 г., всеки битов клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД, койтосе регистрира за услугата „Електронна фактура“ насайтаwww.cez.bg, участва в кампанията „Коледа се-фактура“.

В кампанията могат да участват битови клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрация за услугата е безплатна. Необходимо е клиентът да разполага склиентски номери актуален имейл адрес.

Всяка седмица, на случаен принцип, ще бъде избиран по един битов клиент, отговарящ на условията, който ще получи като награда стойността на последно платената от него фактура за електроенергия. Всеки понеделникпрез периода на кампанията ЧЕЗ Електро ще обявява печелившия участник в социалните мрежи, както и на официалния сайт www.cez.bg.

Един от заявилите електронна фактура в периода на кампанията ще спечели голямата награда -електрическа тротинетка. Тегленето е на 13 декември 2021 г.

Правилата на „Коледа с е-фактура“ са публикувани на корпоративния сайт cez.bg.

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

Над 460 000 клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД вече оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура, с което намалиха използването на хартия с близо 11 000 000 листа годишно. Изборът им спаси от отсичане над 12 000 дървета, които за един сезон осигуряват кислорода, необходим на жителите на градовете Кюстендил, Ловеч, Монтана, Радомир и Чипровци за една година.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си удобство и сигурност! Ще спечелите Вие, ще спечелят и природата, и обществото!

За повече информация относно „Коледа с е-фактура“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на дружеството е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл:info@cezelectro.bg, във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.