Поздравление от областния управител на Перник по повод Деня на град Радомир

Поздравление от областния управител на Перник по повод Деня на град Радомир

Уважаеми жители на град Радомир,

Приемете най-искрените ми  поздравления по повод духовния празник на града – Димитровден. Радомир е град със забележително минало и богата култура. Хората, родени и живели тук, са оставили ярка следа със своята мъдрост, свободолюбие, непреклонен дух и стремеж към нови познания, затова пазете ги  и занапред. Носете в сърцата си славната история на Радомир и се гордейте с хората, които ни завещаха важни уроци по родолюбие.

Вярвам, че предприемчивостта и родолюбието на жителите на града ще докаже, че Радомир може да стане още по-добър за живеене. Убеден съм, че с общи усилия и вяра ще успеем да развием Радомир като модерен европейски град.

Димитровден е и празник на строителите, затова продължавайте с постоянство да развивате родното си място.Стремете се да направите града си едно по-добро място за живеене и работете с цялото си сърце за това.
Нека Свети Димитър ви дава мъдрост, сила, вяра и дух на единство!

2021 година изправи всички ни пред предизвикателство, което промени начина ни на живот. Нека бъдем отговорни към здравето си и това на нашите близки! Пожелавам на всички жители и гости на града здраве, сила и успехи!

Честит празник!

д-р Симеон Василев

Областен управител на Област Перник