„Различен от всички” на пернишка сцена

„Различен от всички” на пернишка сцена

Театър „Иван Димов”- Хасково гостува в Перник с представлението „Различен от всички” на 28-ми октомври от 19 часа. Автор на пиесата е Алексей Слаповски, режисьор Иван Савов, а ролите изпълняват Стелиян Николов, Деляна Хаджиянкова, Людмила Стоин, Антоанета Станчева.

Млад мъж си търси булка, за да угоди на майка си, и преглежда обявите за женитба в московските вестници. А те са пълни с непонятни съкращения. Как да разкодира М.к.о.ж.т.н.н.н.б.а.и.ч.з.х.з.д.г.н.щ.? А какво е б.м.п. – бивша морска пехотинка, бедна московска проститутка, или… без материални проблеми? Началото е с куп забавни ситуации… А после? Намира ли маминото синче най-великолепната жена и готов ли е за голямата промяна в живота си? Ще приеме ли щастието, когато не е очаквал то да го застигне?

Представленията се играят при спазване на всички въведени задължителни противоепидемични мерки за закрити пространства определени със Заповед на Министъра на здравеопазването. Няма се допускат зрители без предпазни маски, съобщават от пернишкия театър.