Братът на Меган Маркъл с шокиращи разкрития за нея
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: Meghan Markle during an official photocall to announce the engagement of Prince Harry and actress Meghan Markle at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Братът на Меган Маркъл с шокиращи разкрития за нея

Полубратът на Меган Маркъл заяви, че дните на принц Хари като нейн съпруг са преброени, тъй като последният брак на сестра му е продължил само две години. 55-годишният Томас Маркъл младши твърди, че бракът на Меган и Хари е обречен.

Отчужденият брат на херцогинята на Съсекс направи изказването си в нов трейлър за австралийския Big Brother VIP, в който участва. В него Томас казва, че

Меган е „прегазила“ първия си мъж, продуцентът Тревър Енгелсън, но не е ясно дали знае подробности около раздялата им.

В трейлъра Томас казва: „Човекът, за когото беше омъжена за първи път – тя просто го прегази и го заряза“. В отговор съквартиран му казва, че звучи така, сякаш тя е много „коравосърдечна“, Маркъл младши кимва, преди да добави: „Хари е следващият на тезгяха“.

Меган се омъжи за Енгелсън през септември 2011 г., но се разделиха само 23 месеца по-късно, през август 2013 г., позовавайки се на непреодолими различия.

В трейлъра е показано още как Томас пише писмо до херцозите на Съсекс в изповедалнята на Big Brother, което започва така:

„Скъпи Меган и Хари, първото нещо, което искам да кажа и на двама ви…“ и тук трейлърът приключва.

Братът на Меган няколко пъти вече коментира по-малката си сестра и бракът ѝ с принц Хари. Още през август, в друг трейлър за риалити формата, той разкри, че е предупредил Хари, че неговата „много плитка“ сестра ще „съсипе“ живота му и е изоставила „собствената си кръв и плът“. Тогава Томас каза: „Аз съм братът на Меган Маркъл, най-големият от братята и сестрите. Казах на принц Хари, мисля че тя ще съсипе живота ти. Тя е много плитка“.

Попитан как се е почувствал, когато не е бил поканен на сватбата на Хари и Меган, братът на херцогинята отговаря: „Не съм огорчен, просто съм объркан. Болезнено е, като се вземе предвид колко близки бяхме някога. Объркан съм и малко обезпокоен, защото тя е човек, който разбира позицията, в която се намира и е наясно с вниманието, на което се радва, но въпреки това е забравила своята плът и кръв“.

Томас Маркъл младши е изпратил писмо до принц Хари, в което му казал, че не е „твърде късно“ да се откаже, да се ожени за сестра му, като казва още, че тя „очевидно не е подходяща жена за теб“. Очаква се той да направи още разкрития за Меган, която е наричал

Томас Маркъл младши е единственият син на Томас Маркъл – бащата на Меган. Той живеел с баща си, сестра си Саманта Грант, известна още като Саманта Маркъл и мащехата му Дория Рагланд, когато Меган е родена през 1981 г.

Източник: Daily Mail