Коалиция ГЕРБ-СДС – Перник регистрира листата си за участие в парламентарните избори

Коалиция ГЕРБ-СДС – Перник регистрира листата си за участие в парламентарните избори

„Реалността, която преживяха гражданите на нашата страна в това число и жителите на област Перник, им дава много голямо основание да преценят каква политика е провеждала ПП ГЕРБ през годините, когато тя управлява“. Това заяви водачът на листата в 14 МИР – Перник след регистрацията в Районната избирателна комисия..

„Решенията на ГЕРБ бяха материализирани на база опит, експертиза, професионализъм, които доведоха до едни добри резултати при управлението на нашата държава. Ние сме тук сега с вас, за да продължим тази политика и да създадем по-добри условия за хората в Пернишка област. Да живеят по-добре и техният жизнен стандарт да бъде по-висок“, коментира Ананиев.

 „ В момента ние сме разработили пакет от антикризисни мерки, които ще станат част от нашата управленска програма. Както и друг път съм казвал пред вас аз съм човек, който съм привърженик на изграждане на мостове, а не на разрушаване на мостове“, категоричен е Ананиев. Той уточни, че в листата има нови хора, които са разпознаваеми и уважавани, с професионален опит и високи човешки качества.

Новите лица в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 14 МИР-Перник са д-р Йорданка Александрова и Ивета Боянова. Д-р Александрова е  директор на Регионалната здравноосигурителна каса в Перник и заема третото място. Ивета Боянова  се нарежда шеста  в листата – икономист по професия.

Ето и цялата листа:

1. Кирил Ананиев

2. Георг Георгиев

3. Д-р Йорданка Александрова

4. Емил Костадинов

5. Александър Александров

6. Ивета Боянова

7. Стефан Маринов

8. Христина Георгиева