Добрата новина: ”Топлофикация Перник” организира томбола за сключилите договор „Равни вноски”, крайният срок за него се удължава

Добрата новина: ”Топлофикация Перник” организира томбола за сключилите договор „Равни вноски”, крайният срок за него се удължава

Голямата награда от томболата – безплатно отопление за сезона

„Топлофикация Перник” удължава до 9 ноември крайния срок за сключването на договора „Равни вноски”. Това информираха от дружеството. Причината е големия интерес към този договор от страна на абонатите на дружеството и постъпили запитвания от редовни клиенти дали няма опция за удължаването на срока.

„Тази година започнахме малко по- ранно кампанията по сключването на договорите и има такава техническа възможност крайният срок малко да бъде удължен. Най- важното е нашите абонати да са спокойни и без риск за здравето си, в условията на пандемия, да могат да си подпишат договорите”, поясни  Йордан Йорданов –директор „Маркетинг” в „Топлофикация Перник”.

Шоковото поскъпване на цената на тока и природния газ правят офертата на „Топлофикация Перник” още по- атрактивна и привлекателна за жителите на града Перник. От дружеството полагат големи усилия, за да може през настоящия отоплителен сезон да заработят газовите когенерации.

Според  ръководството на топлофикационното предприятие, въпреки че цената на синьото гориво в момента е твърде висока, участието на природния газ в горивния микс трябва да бъде продължено и развивано, както и на други екологични суровини. По този начин ще бъде сведено до минимум замърсяването на околната среда, в резултат на дейността на централата и ще бъде гарантирана по- добра околна среда в Перник.

Другата добра новина от „Топлофикация Перник”, освен удължаването на срока на сключването на договора за ,Равни вноски”  е, че се организира  ежеседмична томбола с награди за вече сключилите договор абонати. Общият брой на наградите в тази томбола  е точно70. Това е свързано с големия юбилей, който „Топлофикация Перник” отбелязва тази година- 70 години от създаването си. Сред наградите, предвидени в томболата са множество ценни домакински електроуреди. Най-големите награди са две. Първата е безплатно отопление за целия настоящ отоплителен сезон на едно семейство. Втората награда е 44-инчов smart телевизор. За да се гарантира безпристрастността при изтеглянето на печелившите, томболата, която ще продължи 5 поредни седмици, ще се тегли всяка седмица от различни популярни личности. Спечелилите ще бъдат информирани лично, освен това имената им ще бъдат качени на сайта на „Топлофикация Перник”.