Днес ще бъде ограничено движението по Околовръстния път на Стара Загора

Днес ще бъде ограничено движението по Околовръстния път на Стара Загора

    На 3 октомври /неделя/, от 9 ч. до 14:30 ч., ще бъде ограничено движението по път I-5 Околовръстен път на Стара Загора в участъка между кръстовищата за с. Хрищени /км 228+600/ и за гр. Раднево /км 234+300/, както и на път II-66 Нова Загора – Стара Загора от отбивката за с. Хрищени /км 55/ до Околовръстния път на Стара Загора /км 58+700/. Спирането на трафика е за провеждане на автомобилното състезание „Писта Стара Загора, кръг от републиканския шампионат на АФБ“.

Леките автомобили ще преминават по обходни маршрути през град Стара Загора:

Пътуващите по пътя от Нова Загора за Стара Загора, Казанлък, София и Хасково ще се отклоняват през общинския път за село Хрищени, ще продължават по Околовръстния път на Стара Загора, през гр. Стара Загора – по надлез „Наталия“, бул. „Славянски“ и бул. „Патриарх Евтимий“, за път I-5;

Пътуващите по пътя  от Стара Загора за Нова Загора ще преминават през Стара Загора, по Околовръстния път, ще се отклоняват по пътя за с. Хрищени, след което ще продължават по път II-66 за Нова Загора;

Пътуващите по път I-5 от Димитровград за Стара Загора и за Бургас ще се отбиват от Околовръстния път на Стара Загора при кръстовището с пътя за Раднево през град Стара Загора, след което ще продължават през града, през общинския път за село Хрищени и по път II-66 в посока Нова Загора.

Товарните автомобили от Русе /през проход „Република“/ и от Бургас за Свиленград ще преминават по път II-55 Нова Загора – Свиленград.

Необходимо е шофьорите да спазват пътната сигнализация, както и указанията на „Пътна полиция“.

Движението на МПС ще бъде възстановено в 18 ч. на 2 октомври и в 14.30 ч. на 3 октомври.