До 9 октомври клиентите на “Топлофикация Перник” могат да сключат договор „Равни вноски“ и да плащат преференциални цени за парното и топлата вода

До 9 октомври клиентите на “Топлофикация Перник” могат да сключат договор „Равни вноски“ и да плащат преференциални цени за парното и топлата вода

Крайният срок до който клиентите на „Топлофикация Перник” могат да сключат договор „Равни вноски” е  9 октомври“, информираха от дружеството. От там поясниха, че в момента кампанията по сключването на договорите е в разгара си.

„Тази година клиентите, подписали договор „Равни вноски“ и заплащащи в срок задълженията си, получават 3% месечна отстъпка. Според условията на програмата, сумите за парно и топла вода се издължават на 11 равни вноски, изчислени на база потребление на топлинна енергия от предходната година“, поясниха специалисти от дружеството. По-малко ще плати и всеки абонат, който издължи наведнъж всички 11 вноски. „При авансово плащане на 11-те вноски отстъпката е 8% и с 30 на сто се намалява изравнителната сметка. От условията на договора може да се възползва всеки редовен клиент, а също и потребителите със сключено споразумение за разсрочване на старите задължения“, допълват от топлофикационното предприятие.

 „Клиентите могат да изтеглят договора от сайта на нашето дружество. След попълването му, те имат възможността да го изпратят до нас  и по електронен път. Договорите се подписват и на място, в офисите на „Топлофикация Перник“. Тази година предвидихме за улеснение на клиенти в неравностойно положение мобилно звено за подписване на договори. Наш служител ще посещава по график кварталите, за да се даде възможност на трудно подвижни хора, възрастни клиенти и като цяло хора, които имат желание да сключат договор, но нямат възможност да ни посетят лично. Тези клиенти могат да заявят желанието си за сключване на договор и като се свържат с нас по телефона”, поясни директорът на „Топлофикация Перник” Ясен Кацаров и допълни: „Решихме за поредна година да предложим Договор на равни вноски, поради големия интерес от страна на клиентите. Подписвайки този договор, клиентите ползват атрактивните условия на програмата. Смятам, че в условията на немалка инфлация тази година, този тип договорни отношения ще позволят на потребителите да предвидят семейния си бюджет“. По думите му с бонус инициативи като тази все повече перничани се присъединяват към централното отопление. „За нас е важно да развиваме клиентската политика на дружеството. Днес потребителите търсят не само достъпни цени, но и добро обслужване. Нашият екип се отнася с внимание и уважение към всеки един отделен клиент“, подчерта Кацаров.

Директорът на „Топлофикация Перник“ посочи, че са направили кратко проучване, което е показало, че потребителите на дружеството приемат положително кампанията за подписването на договорите „Равни вноски“. Той заяви, че програмата е съобразена с мерките за безопасност, които бяха наложени във връзка с епидемичната обстановка в страната.  Ясен Кацаров отново изказа благодарност на клиентите за доверието, което  гласуват на дружеството. „Добрите резултати на предприятието са резултат от съвместните усилия на целия екип на „Топлофикация Перник” и коректното отношение на клиентите към нас“, подчерта Кацаров.