Перничанка взриви публика и жури в „Гласът на България“

Перничанка взриви публика и жури в „Гласът на България“

Една млада перничанка предизвика истински фурор в „Гласът на България“. Сандра Цветанова завъртя и четирите стола на журито с невероятното си изпълнение на песента „You Are the Reason“ и си завоюва място в отбора на Галена.

Гласът на нашето момиче пронизваше с всеки тон жури и публика, а емоцията ескалира, когато я накараха да изпее народна песен. Сандра, която е възпитаничка на музикалното училище „Любомир Пипков“ с народно пеене изпя „Притури се планината“.

А след изпълнението, феновете на предаването не спират да го търсят в социалната мрежа, за да го чуят отново.

„Това е ! Това е гласът който всички търсим ! Много се надявам да качите часта ѝ с народното пеене, защото беше повече от уникално“, коментират под видеото на Сандра.

Изненадата за бабата на Сандра обаче беше най-голяма и тя буквално се хвана за главата. Защото жената дори и не подозирала, че внучка й ще се яви на кастинга.

Когато времето да излезе на сцената дойде, Сандра стана от мястото си от публиката и след визитката си се качи на сцената.

Талантливана перничанка е едва на 19 години, но с тъжна съдба.

Израснала без майка, баща й също я напуска, а девойката е отгледана от баба си. Именно тази важна за нея жена я придружаваше сред публиката в момента на кастингите на тъмно.

„Майка ми не я познавам, сега и без баща останах. Това винаги ме е тормозело. Баба винаги е успявала да запълни тази празнина в сърцето ми. Много я обичам“, сподели през сълзи Сандра.