Перник домакин на Национален брейк турнир

Перник домакин на Национален брейк турнир

Национален Брейк Турнир “UNITED WE STAND 2021” ще се проведе на 25-ти септември в Перник. Турнирът ще се проведе на малката сцена в градския парк, а организатори на събитието са спортния клуб по брейк танци от Перник Da Clique, Община Перник, Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Общински съвет по наркотични вещества , Каса Бира и Рекламно студио ЯН96.

Предстоят истински танцови битки във форматите 1 vs 1 битки в различни възрастови категории (от 6 г. до 35 г. +) и Crew vs Crew битки – без ограничение във възрастите. (сформирането на отбори може да бъде само от картотекирани състезатели с клубно членство към ББФ).

Всеки свободен агент, който иска да се включи в състезателната част, трябва да заяви желанието си за участие като се запише предварително най-късно до 24.09.2021г. Таксата за участие е 10лв. Предвижда се турнирът да се проведе в часовия диапазан от 12:00 до 20:00ч.

Тричленно жури ще оценява състезателите, ще има водещ на програмата, както и спазване на противоепидемични мерки. При лошо време състезанията ще сепроведат на сцената на театър „Боян Дановски“.