Служители на „Топлофикация Перник” ще посещават трудно подвижни клиенти, за да им помогнат да сключат договор

Служители на „Топлофикация Перник” ще посещават трудно подвижни клиенти, за да им помогнат да сключат договор

Служител на „Топлофикация Перник” от отдел „Маркетинг и продажби на топлинна енергия” от тази седмица ще посещава адреси на територията на Перник, за да бъде предоставена възможност и на трудно подвижни клиенти, които имат желание, да сключат договор за равни месечни вноски с дружеството за следващия отоплителен сезон. Добрата новина сподели изпълнителният директор на „Топлофикация Перник” Ясен Кацаров. „Оборудвахме един автомобил с принтер и лаптоп. Наш служител ще обикаля по кварталите на града, по предварително обявен график, за сключване на договори с клиенти, които имат желание, но нямат възможност да ни посетят на място“, поясни той.

Ясен Кацаров уточни, че ръководството е взело това решение в изпълнение на програмата на дружеството за корпоративна социална отговорност. Той подчерта, че служителите на „Топлофикация Перник”, които ще посещават клиентите, ще спазват стриктно всички противоепидемични мерки. Те задължително ще носят предпазни маски, калцуни и дезинфектанти.

„Ще посетим жилищата на клиенти, които са трудно подвижни или по някакви други обективни причини не могат да стигнат до сградата на Минна дирекция в центъра на Перник, за да сключат договор с „Топлофикация Перник”. Считаме, че по този начин ще предоставим равни възможности на всички клиенти на нашето дружество“, подчерта Ясен Кацаров.

Той посочи, че договорът „Равни вноски“, който дружеството предлага от няколко години, е един от предпочитаните от клиентите и напомни, че при заплащане в срок на всяка от 11-те равни вноски, клиентът ще се възползва от отстъпка от 3% върху дължимата месечна сума за консумирана топлоенергия.  Освен това тези клиенти ще получат и 30% допълнителна отстъпка върху изравнителната сметка.

Ясен Кацаров допълни, че през тази година всички абонати, които са сключили договор „Равни вноски“ и заплатят дължимите единадесет вноски наведнъж, ще получат 8% отстъпка от цялата сума и 30% отстъпка от изравнителната сметка. Това, според него, е  причина все повече клиенти на „Топлофикация Перник” да предпочетат този договор.  „Клиентите, които не са подписали договор „Равни вноски, но коректно погасяват фактурите си към дружеството, също получават отстъпка от 3% от всяка фактура“, допълни още Ясен Кацаров.