Областният управител: Честит първи учебен ден!

Областният управител: Честит първи учебен ден!

Уважаеми учители,

Скъпи деца и ученици,

Драги родители,

15 септември е ден, който обединява всички българи. Денят, в който се сливат радост, усмивки, вяра и надежда. Денят, в който всички се покланяме на нашите учители .

Уважаеми учители, позволете ми да изразя благодарността си за всеотдайния труд и обич, с които съхранявате образованието и науката, за търпението и желанието, с които вдъхновявате нашите деца! Бъдете горди с мисията си! Поклон пред вашата всеотдайност, упоритост и професионализъм! На вас нацията е поверила най-скъпото – своето бъдеще.

Уважаеми родители! Започва една учебна година, пълна с неизвестности, в която приоритет ще бъде опазване здравето на децата. И това ще го постигнем само ако сме единни, ако взаимно си помагаме и имаме доверие един в друг, за да остане училището място за радост и сбъднати мечти.

Скъпи ученици! Днес Вие прекрачвате прага на родното училище. Светът е пред вас, но за да го завладеете, ви трябва приятелски подадената ръка на вашите учители. Те са хората, които ще дадат крила на мечтите ви. Пожелавам ви вълнуваща и незабравима учебна година, търпение и воля, за да израствате. Нека времето, прекарано в училище, бъде изпълнено с много усмивки, нестихващо любопитство и нови приятелства.Бъдете любопитни и учете усърдно, за да откриете своя път. Превърнете училището в място на своите сбъднати мечти!

Желая на всички здраве, щастие и успехи! Бъдете здрави!

Честит първи учебен ден!

Д-р Симеон Василев

Областен управител на Област Перник