Полезни съвети за Вашето здраве!

Полезни съвети за Вашето здраве!

Ако ви болят ставите, всяка сутрин пийте чаша вода с тези 2 съставки вътре

Живеем в един изключително динамичен свят. Непрекъснато бързаме за някъде. Трупаме прекалено много стрес и всичко това успява да рефлектира не само върху психиката ни, но и върху физическото ни здраве.

Много хора днес, млади и възрастни, се оплакват от болки в ставите. Този дискомфорт не ни позволява да извършваме нормално всички онези ежедневни задачи, които са в списъка и от нас се изисква да ги отметнем на всяка цена.

 Днес ще ви споделим за една напитка, която ще успее да ви помогне не само за ставите и да облекчи дискомфорта, който изпитвате, но и ще извлечете още куп полезни свойства.

Дами и господа, представяме ви чаша вода с ябълков оцет и мед. Истински лек за ставите, проблемите със стомаха, лошия дъх, проблемите с храносмилателната система и още много други.

Как да лекуваме ставите с мед и ябълков оцет?

 Тези два продукта имат изключително много ползи за човека. Когато ги комбинирате, се получава едно ненадминато лечебно средство, възстановяващо и защитаващо организма ви.

 Ето я и отварата:

Съставки:

 • 1 чаша топла вода

• 1 супена лъжица чист натурален мед

 • 1 супена лъжица натурален ябълков оцет

Отварата се бърка енергично, докато съставките не се разтворят и смесят. Пие се всяка сутрин на празен стомах. Може да се прилага продължително време и няма да ви навреди.

Специалистите препоръчват тази смес да се пие със сламка, така че да не нарушава емайла. След това дори е препоръчително да измиете зъбите си.