Четири пъти по- голяма сума за отстъпки предлага „Топлофикация Перник” на клиентите си през този сезон

Четири пъти по- голяма сума за отстъпки предлага „Топлофикация Перник” на клиентите си през този сезон

От 10.09.2021г. перничани могат да сключват договори с „Топлофикация Перник” за плащане на консумираната топлинна енергия на равни месечни вноски. От дружеството информираха, че тази година абонатите им ще получават 3% месечна отстъпка, 8%, ако платят авансово 11 -те вноски и ще платят с 30% по малко за изравнителна сметка.  Условията остават същите – сключен договор за плащане на равни вноски и плащане в срок. От „Топлофикация Перник” тази година са заложили  между 3 и 4 по – голяма сума като абсолютна стойност, която да раздават на абонатите си под формата на отстъпки.

 Крайният срок за подписване на договорите за новия отоплителен сезон е 9 октомври.

Освен това продължават промоционалните условия за подмяна на уредите с такива за дистанционен отчет за желаещите да предприемат тази стъпка.

Въпреки, че увеличението на цената на парното за предстоящия отоплителен сезон  е под средното за страната, от „Топлофикация Перник” са намерили резерви и ще компенсират своите клиенти с допълнителните отстъпки. За топлофикационното дружество промоционалната политика е традиционна. Тя показва не само желание за привличане на все повече нови клиенти, но най-вече за постигане на по – висока степен на удовлетвореност у тях от услугата, която им предлага дружеството.

След значителното увеличение на цената на електроенергията, парното отопление става все по-добра алтернатива. Според анализ на експерти, разликата в сметките между двата вида отопление е над 2 пъти, като по – ниската цена е в полза на „Топлофикация Перник” и нейните клиенти.