Заплашват със съд общинския съветник Любомир Жотев

Заплашват със съд общинския съветник Любомир Жотев

Тежък скандал се развихри в публичното пространство след последното заседание на пернишкия минипарламент. Съдържателите на барчето „КАСА БИРА“ в централния парк настояват общинския съветник от ГЕРБ Любомир Жотев да им се извини публично за изречени по техен адрес клевети, заплашват го и със съд.

От „КАСА БИРА твърдят, че в две поредни сесии съветникът от ГЕРБ Любомир Жотев е изрекъл клевети по техен адрес. „В началото решихме да не хабим излишни нерви и усилия, но положението се влошава. В период от близо месец, в рамките на две редовни сесии на Общинския съвет, този лъжлив общински съветник ръси долни клевети по наш адрес.

Официално даваме възможност на Жотев да се извини публично за лъжите си до края на седмицата. В противен случай ще се наложи да доказва думите си в съда!“ – категорични са от КАСА БИРА.

Проблемът е в това, че Жотев публично заяви, че парка се използва за търговска дейност от КАСА БИРА и се използват без разрешение пейките, което пречи на гражданите, които не са клиенти на барчето, да почиват в парка.