Тръгва отново Кино в театъра

Тръгва отново Кино в театъра

От 5-ти септември Общински драматичен театър „Боян Дановски” възобновява Киното в театъра, съобщават от институцията. Две ще бъдат прожекциите в театралния салон. На 5 – ти септември, неделя и на 6-ти септември, понеделник от 17:00 и от 19.00ч. перничани могат да гледат филма After 3 След падането, който е продължение на филмите „След“ (2019) и „След сблъсъка“ (2020) по едноименния трети роман (2014 г.) от тетралогията на американската писателка Анна Тод.

Точно когато Теса взима важно решение, всичко се променя. Тя се впуска в нов вълнуващ момент от живота си, но докато се готви да се премести в Сиатъл и да започне мечтаната работа, ревността и непредсказуемото поведение на Хардин стигат до крайност и заплашват да унищожат бурната им връзка.

Положението се усложнява още повече, когато се появява бащата на Теса и някои шокиращи разкрития за семейството на Хардин излизат наяве. Научаваме повече и за нейното семейство – и подлагат на съмнение всичко, което са знаели дотогава един за друг… Трудно спечеленото им съвместно бъдеще става все по-трудно осъществимо. В крайна сметка, Теса и Хардин трябва да решат дали си струва да се борят за любовта си или е време всеки да поеме по свой път.

Снимките са осъществени през септември-октомври 2020 г. в България.

Прожекциите се провеждат при спазване на всички въведени задължителни противоепидемични мерки за закрити пространства и спазване на не повече от 50% от капацитета на залата определени със Заповед на Министъра на здравеопазването.

Няма да се допускат зрители без предпазни маски, уточняват от театъра.