Скандал в Батановци завърши с намушкан в корема мъж
epa01579219 A police car is parked in front of the Printemps department store, after explosives were found inside the shop in Paris, France 16 December 2008. According to the prosecutor's officer in Paris, a group demanding the withdrawal of French troops in Afghanistan allegedly tipped off authorities about explosives planted inside the department store. EPA/IAN LANGSDON

Скандал в Батановци завърши с намушкан в корема мъж

 Вчера, в полицията е подаден сигнал за пострадал 46-годишен мъж в гр. Батановци. Пристигналите на място служители на реда изяснили, че са се скарали, а в последствие и сбили 46-годишен перничанин и 43-годишен местен жител. При разразилия се скандал е пострадал по-възрастният, който е намушкан в областта на корема от опонента си. Оказана му е първа медицинска помощ и по първоначални данни, след направена операция, е без опасност за живота. Причините за случилото се са в процес на установяване.

 Започнато е досъдебно производство по чл. 129, ал. 2 от Наказателния кодекс и действията по разследването продължават под ръководството на наблюдаващ прокурор.