ГЕРБ-Перник отбеляза 14 години от създаването си

ГЕРБ-Перник отбеляза 14 години от създаването си

Честит 14 рожден ден, ГЕРБ! Така като гледам – 14 години, а някои казват, че едва ли не сме партия на статуквото. Така започна речта си в Перник по повод годишнината на областната структура лидерът на политическата сила Бойко Борисов.

Стотици членове, симпатизанти и съмишленици  на ГЕРБ се събраха на празника, който се проведе на открито на  поляната под хижа „Славей“ и бурно аплодираха своя лидер.

Поздрав към всички отправиха още областният координатор на структурата Емил Костадинов, народният представител в 46-о Народно събрание Кирил Ананиев, председателят на Областния съвет на СДС – Перник Юлиан Ситарски и първият областен лидер на местната структура Иво Петров.

Най-големият капитал на партия ГЕРБ е енергията и силата на всеки един от нас.

Благодаря за упоритата работа през последната година, блестящата организация на общинските структури и кметовете, с което успяхме да покажем отлични резултати“. Това заяви пред членове и симпатизанти  областният координатор на ГЕРБ-Перник инж. Емил Костадинов.

Празничната програма беше съпътствана с много настроение и забавления . В нея се включиха  с изпълнения танцови и певчески самодейни състави от общините в област Перник. На сцената се качиха и талантливите сестри Мария и Магдалена Филатови, които изпяха любими български народни песни. По традиция за празника беше подготвена и вкусна кулинарна изложба от дамите на  ГЕРБ – Перник. Не липсваше, разбира се, и  празнична торта.