Търговско-развлекателен комплекс „Фантастико” в Перник отваря врати за клиентите си утре

Търговско-развлекателен комплекс „Фантастико” в Перник отваря врати за клиентите си утре

Най-мащабният търговско-развлекателен комплекс от веригата „Фантастико”в Перник ще отвори врати за клиентите си на 26 август.

Днес изпълнителният директор на Фантастико Грруп Светослав Гаврилов разведе журналистите в търговския комплекс, за да видят с очите си последните приготовления преди да отвори врати за клиентите си.

Светослав Гаврилов подчерта, че това е първия по рода си търговско-развлекателен център на веригата „Фантастико”. В комплекса ще се предлагат над 45 000 вида стоки на български и световни производители. В него има още: аптека, оптика, химическо чистене, детска площадка, боулинг зала с технология от най-ново поколение и билярдни маси, развлекателен кът за деца, огромен закрит паркинг.

Днес журналистите видяха транжорната за месо, която пред очите на клиентите ще разфасова месо, както и пекарната за различни видове хляб, които се месят и пекат на място и се предлагат веднага на клиентите.

Светослав Гаврилов поясни, че в комплекса се предлагат качествени стоки на български производители. В подкрепа на това той показа щанда със стоки, произведени от малки български производители. „Представяме на клиентите си в Перник онези продукти, за които производителите могат да ни осигурят нужните количества, за да задоволим пазара”, поясни Гаврилов.

В хода на разговорите, управата на комплекса ни информира, че в него са разкрити над 140 нови работни места, на които са назначени изцяло хора от областта.

Арх. Гергана Милушева, основател на дизайнерско студио Cityscape, подчерта, че тази сграда е уникална в много отношения. „Тя е със специфична фасада, която е разработена специално за Фантастико Груп. Обемната фасада има триизмерен ефект- когато се движите покрай нея тя се променя. Това е втората такава фасада, която правим и за първи път я правим на хипермаркет. Те е наша разработка и е създадено съвместно с Фантастико Груп. Тази фасада определено отличава магазините „Фантастико” от другите и се забелязва”, поясни арх. Милушева.

Това, което различава търговско-развлекателен комплекс от веригата „Фантастико” в Перник от останалите в страната е ултрамодерната боулинг зала от веригата  MegaXtreme,  в която има и няколко билярдни маси.

Търговско-развлекателният комплекс от веригата „Фантастико”в Перник се простира върху внушителните 10 753 кв м разгъната застроена площ и е построен само за 10 месеца. Компанията е инвестирала в него 25 млн. лв. собствени средства.