Ужасна забрана съкруши Лили Иванова!

Ужасна забрана съкруши Лили Иванова!

Лили Иванова е получила строга рестрикция, която се отнася до грижата за красотата ѝ.  На звездата е забранено да се подлага на пластични операции заради пандемията от коронавирус и достолепната ѝ възраст. Само до преди по-малко от 2 години примата често лягаше под ножа за да поддържа младостта си, но вече се притеснява, че с напредването на годините сърцето й няма да издържи. Лекари също съветвали примата да не се оперира, защото е твърде рисково.

Анестезията крие рискове, които очевидно Иванова не иска да поема, и с право, заключват медиците. Фенове на певицата забелязаха, че в последно време тя изглежда видимо състарена, а причината за това е, че изпълнителката на „Детелини” не ходи и по козметични процедури, които преди това не пропускала. „Лили вече не си слага филъри и ботокс, не смее да ходи по кабинетите, защото се страхува, че коронавирусът може да я довърши. Много е наплашена, постоянно ходи с маска и дезинфектант в ръка. Донякъде има право, все пак е на 82 години”, коментираха от обкръжението на звездата.

Приятелите и познатите й са в подготвени, че най-вероятно съвсем скоро ще се затвори отново в дома си и няма да излиза никъде, само чака да разбере, че се е увеличил броят на болните от Ковид-19. Лили се възползвала от носенето на маски, за да крие старателно лицето си, пише hotarena.net. Тя не позволява да я снимат, а на фотографът й му е забранено да разпространява нейни снимки, преди тя да ги е одобрила лично. Освен това не допуска камери и фотоапарати на концертите си освен тези, които самата тя е наела.

Лили е известна с пристрастяването си към пластичните манипулации още от годините на соца. До преди пандемията тя бе редовен абонат на клиниките за естетически подобрения. Точният брой на операциите на звездата е трудно да бъде установен. Сега обаче е дошло време за обратния ефект на пластиките, а в комбинация с преклонната й възраст става все по-шокиращ. Заради това в последно време певицата изглежда значително по-зле, но снимките й се обработват с дни и на тях прилича на 45-годишна мацка.