”Топлофикация Перник” предлага нови отстъпки, този път за всички клиенти

”Топлофикация Перник” предлага нови отстъпки, този път за всички клиенти

 От „Топлофикация Перник” обявиха пред обществеността, че ръководството на дружеството е провело събрание, на което са обсъдили новите цени на топлинната енергия. Експертите са направили и подробен анализ на изравнителните сметки, както и на потреблението и качеството на услугата.

 „Заседавахме няколко часа, през които коментирахме всички прилагани промоции за клиентите в последните 5-6 години. Взехме решение да предложим нов вариант на договора „Лоялен клиент“, който да включва най-доброто от предлаганите до момента промоции. От сега мога да ви информирам, че ще запазим „Равни вноски“, но предвиждаме и нови отстъпки“, информира в аванс изпълнителният директор на „Топлофикация Перник” Ясен Кацаров.

Той сподели, че освен отстъпките за клиентите с договор, се предвиждат и отстъпки за абонатите без договор.

Ясен Кацаров каза, че единственото условие за предлагането на отстъпките за клиентите ще е да погасяват редовно и в срок своите задължения за топлинна енергия.

„Подробности ще бъдат оповестени в началото на август, когато планираме да публикуваме официално новите промоции, които ще могат да получат всички клиенти“ уточни Ясен Кацаров – директор на Топлофикация Перник.