Това е листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!” за 14 МИР-Перник!

Това е листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!” за 14 МИР-Перник!

Сузана Теофилова е водач на листата на „Изправи се! Мутри вън!” за 14МИР – Перник. На 28 години е, живее в Перник, където развива собствен бизнес в сферата на онлайн и офлайн търговията. Тя е бакалавър по „ПР и журналистика”, специализирала  е в Академии по Бизнес и предприемачество- 9 Academy, както и Дигитален Маркетинг – Soft uni, Digital Pro.

Адвокат Силвия Иванова е 2- ра в листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!” Тя е завършила е висше юридическо образование.  Развива своята адвокатска практика в сферата на гражданското, административното, търговското, облигационното и семейно право. Защитавала е правата в съда както обикновените жители на областта, така и бизнеса Организирала е и  активно е участвала в множество граждански инициативи в община Радомир.

.Иван Боянов е 3-ти в листата. Той е магистър по право. Живее в Брезник и работи в счетоводна къща. Стажът си като юрист провежда в институцията на Омбудсмана, в периода когато Мая Манолова я оглавява.  Познава много добре проблемите на малкия бизнес в малките населени места и в работата си е ангажиран пряко с решаването им.  

Ралица Игнатова е 4-та в листата на „Изправи се! Мутри вън!” Тя е бакалавър по специалността „Счетоводство и контрол”, магистър по” Бизнес и финанси” и магистър по „Корпоративен мениджмънт”.  В момента е земеделски производител и развива своята дейност в сектор животновъдство на територията на община Ковачевци. Активен дарител на сдружения с нестопанска цел, които се грижат за деца сираци.

Инж. Мирела Манолова Кирилова е 5-та в листата на „Изправи се! Мутри вън!” Завършила е висше техническо образование, специалност „Металургично оборудване“. Работила е 10 години в металургичните предприятия „Стомана“ и бившето „Благой Попов“. В момента е мениджър бизнес развитие в една от най-големите в света козметични компании. Развива успешно своя екип на територията на област Перник.  Тя е участва много активно в гражданските протести във връзка с водната криза в град Перник, с ясно изявена позиция и визия за промяна.

Александър Александров е 6-ти в листата на коалицията. Той е на 28 години. Роден е и израснал в Перник. Бакалавър по „Политически науки“, специалност „Международни отношения“  в Нов Български Университет. В момента работи като мениджър в дирекция държавни стратегически клиенти.

Калоян Малинов е 7-ми в листата на коалицията. На 25 години е.  Той е бакалавър „Бизнес администрация” и магистър „Международен мениджмънт” в Холандия. Живял е в Америка, Англия и Холандия.  Има над 4-годишен опит в сферата на продажбите,  в  момента работи като бизнес консултант в компания за подбор на персонал. Работата му е свързана пряко с пазара на труда в България, като ежедневно помага на бизнеса да открие подходящите квалифицирани кандидати за техните производства.

За пернишката листа, лидерът на коалицията „Изправи се! Мури вън!” Мая Манолова казва: „Тя е една от най-силните, най-младите и креативни в страната, на нашата коалиция!”