Цвета с трогателно послание от Германия

Цвета с трогателно послание от Германия

17-годишната световна шампионка по фолклор, златното момиче на Перник, както наричат всички с обич Цвета Страхилова, чиято битка за живот обедини стотици хора от близо и далеч, вече е започнала лечението си. Припомняме, че тя вече е настанена в болница в Германия, където ще й бъде направена трансплантацията. Именно оттам Цвета благодари на всички, които я подкрепят. Ето нейното трогателно послание:

„Искам да БЛАГОДАРЯ на всички знайни и незнайни мои помощници в борбата с левкимията! Много сте и не мога да изброявам имена, за да не пропусна някого.. Благодаря на всички добри хора: от Перник (Уникални сте! ), България и Света… Лечението ми в Германия вече започна, благодарение на ВСИЧКИ ВАС!

За всички останали, които се опитват да спекулират и не спират да се заяждат с администраторите на групите.. МИЛИ ХОРА, лечението ми ще е повече от година. Здравната каса поема трансплантацията, останалите неща като прегледи, изследвания и лекарства поемаме ние. Всички пари, които останат в сметката, аз ще даря на деца, които имат нужда от тях! Тези пари могат да се използват само и единствено за лечение чрез фактури от болничното заведение. Благодаря отново на всички, които дариха, за да ми помогнат! Нека Вярата ни крепи! Бъдете здрави!“ – пише златното пернишко момиче.