Три малки  пернишки грации бяха на лагер „Бъдещи звезди“

Три малки пернишки грации бяха на лагер „Бъдещи звезди“

Три момичета от пернишкия клуб „Виктория“бяха включени в подготвителния лагер „Бъдещи звезди“, организиран от  Българската федерация по художествена гимнастика.

Лагерът се проведен в столицата в продължение на четири дни. В него бяха включени състезателки от цялата страна, като поканите са били поименни и са били изпратени по клубовете. Децата са избрани според тяхното представяне в различни стартове в последно време.

Пернишкият клуб бе представен от Сияна Борисова, Магдалена Топалова и Мария Георгиева, съобщи треньорката на момичетата Виктория Велинова, която е била с тях на тренировките. Тя поясни, че избраните в „Бъдещи звезди“ са били разпределени в няколко групи, според годината на раждане – 2008, 2009, 2010 и 2011 година. А във всяка възрастова група са участвали по около 30 деца.

Включването на малките пернишки грации в този подготвителен лагер безспорно е доказателство за това, че  КХГ „Виктория“ има авторитет и е заслужил подобно признание. 

През летните месеци в клуба няма да се прекъсват тренировките, като се подготвя и лагер. Следващото състезание е през септември.