110 наградени по повод 5 юли – Професионален празник на служителите от МВР

110 наградени по повод 5 юли – Професионален празник на служителите от МВР

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения, министърът на вътрешните работи г-н Бойко Рашков  е отличил с „Почетен знак“ на МВР – III степен 6 служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Първо РУ.

 С „Писмена похвала“ от директора на ОДМВР – Перник старши комисар Милен Тасков са наградени 104 служители. Отличията са за съществен принос и постигнати резултати при изпълнение на професионални задачи по направления на дейност.

 Заповедите бяха прочетени днес, пред целия състав на Областната дирекция на полицията-Перник, на тържествено събрание по повод предстоящия празник. Старши комисар Тасков благодари на всички служители за положените усилия в борбата с престъпността и опазване на обществения ред. Накрая се обърна към всички с думите „Желая здраве на Вас и семействата Ви! Бъдете уважавани и ценени от обществото, защото признанието на хората, в чието име се трудим, е най-ценната награда“!