Кандидатите на коалиция”Изправи се! Мутри вън!“се срещнаха с избирателите в Брезник

Кандидатите на коалиция”Изправи се! Мутри вън!“се срещнаха с избирателите в Брезник

Кандидатите за народни представители от коалиция „Изправи се! Мутри вън” се срещнаха днес с избирателите от Брезник. Техен домакин и гит бе тритият в листата- Иван Боянов. Той е роден през 1996 г. Основното си образование е завършил в Брезник, а средното- в ГПЧЕ”С. Радев” в Перник. Корените му както по майчина, така и по бащина линия са от Брезнишко. Той е завършил наскоро право в УНСС и възнамерява да учи второ висше образование счетоводство, което ще му помогне да се реализира максимално. В момента работи в  счетоводна къща в Брезник.

„Стажа си като юрист проведох при г-жа Мая Манолова, която тогава беше омбудсман на България. Нейната ангажираност  към проблемите на хората, нейната борбеност и ентусиазъм ме мотивираха да подкрепя нейната кауза за просперитет на България. В работата ми в счетоводната къща опознах в подробности проблемите на малкия бизнес в малките населени места. Като народен представител искам да помогна на малкия бизнес да оцелее и се развива. Държавата може и трябва да помогне на младите семейства,  защото само така ще успеем да се справим с демографската криза. Ще положа усилия да съдействам за създаване на благоприятни условия за реализация и кариерно развитие на младите хора, за да не се принуждават да бягат в чужбина. Трябва да се положат усилия да се осигури  по-тясна връзка между висшите учебни заведения и бизнеса. В момента тя липсва. Това лишава от една страна бизнеса от ценни кадри. От друга, не дава възможност на студентите да приложат теорията на практика, което да им даде възможност за бърза адаптация и реализация”, заяви Иван Боянов.

На въпроса- защо българският избирател трябва да предпочете да гласува с бюлетина №8 на коалиция „Изправи се! Мутри вън!”, Иван Боянов отговори: ”Първо, искам да уверя нашите симпатизанти, пък и всички сънародници, че коалиция ”Изправи се! Мутри вън!” ще продължи ревизията на предшестващото управление, за да стане ясна каква е реалната картина в страната. Ние ще положим усилия да помогнем на малкия и среден бизнес, на обикновения човек да се реализират и развиват тук, в България.  Ние ще настояваме за промени в здравеопазването, защото пандемията показа, че то е в криза. Ще положим усилия за промени и в образованието. И най-важното- ще продължим категоричната борба с корупцията на всички нива”.

В  срещите с брезничани днес се включиха : Сузана Теофилова – водач на листата, адвокат Силвия Иванова, инженер Мирела Кирилова, Ралица Игнатова. Кандидатите от листата на коалиция ”Изправи се! Мутри вън!” се разходиха из града. Тръгнаха от площада, през търговската улица, до парка. Влязоха в магазини и заведения. Навсякъде бяха посрещнати радушно. Хората разпитваха, споделяха проблеми, даваха предложения за развитието на общината