Грозно! Откраднаха една от кутиите на стадиона с дарения за Цвети

Грозно! Откраднаха една от кутиите на стадиона с дарения за Цвети

Всеки знае онази поговорка за лъжицата катран в кацата с мед. Ето тома се е случило и в понеделник, на големия благотворителен концерт, организиран, за да се помогне на болната Цвети. Оказа се, че една от кутиите за дарения, поставени на стадиона, е открадната.

За грозната случка съобщи една от организаторките на събитието.

„Защо трябва всяко добро нещо да се опорочава? Защо трябва всяка добрина да се цапа?

След като цял Перник и десетки известни лица се обединиха в помощ на Цвета и се събраха на стадиона, дойде „хубавата новина“ в плюс!  Някой е взел една от кутиите за дарения, поставени на стадиона!

Както вече обявих миналата седмица започва събиране на кутиите в помощ на Цвети. Тъй като те са между 150 и 200 и е трудно да бъдат следени, отправям молба към всички собственици, управители и работещи в обектите, в които има кутии. Не давайте кутиите на никой друг, освен на човека, който я е оставил. Има хора, които искат да се облагодетелстват на гърба на чуждото нещастие и да приберат парите за себе си. Важно е да знаете родителите на Цвети НЕ СЪБИРАТ кутии, ако се представят за тях – това е измама.

PS. Една от кутиите на стадиона по време на концерта е изчезнала, ако имате информация се свържете с мен. Най-вероятно е тази, която е била на царевицата“ – пише една от организаторките на кампанията Евелина Георгиева.