Поредна сграда в Перник премина на отчет към “Топлофикация Перник”

Поредна сграда в Перник премина на отчет към “Топлофикация Перник”

През миналата седмица живущите в още една сграда етажна собственост в Перник предпочетоха  услугите, които предоставя „Топлофикация Перник” като топлинен счетоводител. Това информира изпълнителният директор на дружеството Ясен Кацаров.  „Много съм радостен, че независимо от икономическата стагнация, успяваме да увеличаваме абонатите си! Благодаря на живущите в Перник, че ни гласуват доверие! Всички усилия на нашите служители, насочени към подобряване на услугите и създаване на напълно екологично производство на енергия,  се осъществят с цел удовлетворяване на нуждите на потребителите! Фактът, че присъединяваме нови сгради към услугите на „Топлофикация Перник”, е доказателство, че в период на криза хората избират най-изгодното. А най-добро съотношение между цена и качество, както и сигурност на доставките, предоставя централното отопление“, заяви  Ясен Кацаров.

hand adjusting the temperature of heating radiator

 С присъединяването на още една сграда етажна собственост, която ще има възможността да се възползва от портфолиото от услуги, които предлага „Топлофикация Перник”, са добавени  още 22 жилища от кв. “Тева”.  Изпълнителният директор Кацаров обясни, че в новоприсъединените сгради се монтират само уреди с дистанционен отчет. „Така, както повеляват европейските изисквания“, подчерта Кацаров.

 От „Топлофикация Перник” информираха, че тези дни е завършило присъединяването на още една сграда на ул. „Бенковска”, където са монтирани водомери за топла вода с дистанционен модул на всички живущи в етажната собственост, а някои са се снабдили вече и с топломери.