Голям благотворителен концерт с рекорден брой участници в Перник

Голям благотворителен концерт с рекорден брой участници в Перник

Голям благотворирой участници предстои в Перник. Събитието ще се проведе на стадион Миньор в Перник на 21 юни от 19:00ч. и е в подкрепа на болната 17-годишна Цвета.

В концерта са пожелали да участват дузина известни изпълнители, които ще пеят без хонорар за перничани. Сред тях са Преслава, Десита, Теди Алрександрова, Ани Хоанг, Радко Петров, Адам, Антонио и др. водещ на концерта ще е Нико Кънчев. Вчера той излезес с трогателен пост, в който казва: „Пиша и плача. Аз си знам защо. Имам особен сантимент към близначките, към сестрите, към сестринската саможертва. Поеми ти удара, жертвай се за да живее другата!

Господи, Господи!

Вижте ги тези две прекрасни сестрички.

Десислава и Цвета Страхилови.

От прекрасния Перник, даже от село Богданов дол, до Перник.

Цвети е болна от рак на кръвта, остра лимфобна левкевмия. В момента е в ремисия в ИСУЛ в детската онкохематология под грижите на доктор Надежда Юрукова и под личното наблюдение на моя голям приятел професор Добрин Константинов, на когато имам пълно доверие, защото е спасил много български деца.

Та, Цвети е болната. А Деси е сестра й, която е готова да й дари костен мозък в клиника в Дюселдорф. Слава Богу, оплюваната от мнозина Здравна каса ще поеме операциите. Браво!

Трябват обаче още парички, защото Цвети и майка й Мира, най-обикновена българка от Пернишко ще трябва да живеят в Германия от 6 месеца до 1 година докато траят манипулациите. 

Ето банковата сметка, на която можете да преведете каквото решите за Цвети Страхилова.

Обединена Българска банка

Цвета Бойкова Страхилова

BG50UBBS80021018910250 BIC код UBBSBGSF

Та така, Деси и Цвети Страхилови.

Всъщност забравих да ви кажа най-важното. Деси е малката сестричка, ей този фъстък на 13 години е готова да се ЖЕРТВА за сестра си Цвети, която я е гушнала.

Господи, Господи и ние си мислим, че имаме проблеми.

Не, хора, имаме Герои! Като Деси Страхилова.

Затова пращайте пари и идвайте в Перник на 21 юни на голям благотворителен концерт от 19 часа на „Стадиона на мира“ в града. Аз ще водя!

И нещо важно към моите приятели от поп и рок музиката: Готини, знаете колко ви обичам и подкрепям, колко съм ви канил по интервюта. В плаката за концерта обаче има само така наречените поп фолк звезди: Преслава, Лорена, Теди Александрова, Ани Хоанг, Антония и още куп техни колеги. Днес се чух с Преслава и тя плачеше!

Така че скъпи мои поп и рок изпълнители, идвайте в Перник в понеделник да направим най-якия концерт, ако трябва цяла нощ ще свирим и пеем за Цвети.

Перник, с теб сме!“

А входната такса от 10 лв., както и поставените на много места на стадиона дарителски кутии ще отидат в помощ на лечението на Цвета – момичето от ансамбъл „Граовче“, което страда от левкимия и се нуждае от трансплантация.