Хитови прожекции се завръщат на екрана в лятно кино CineLand Перник!

Хитови прожекции се завръщат на екрана в лятно кино CineLand Перник!

Прожекции на най-хитовите и актуални филми се завръщат на екрана в лятно кино CineLand Перник. Още този петък /18 юни/ любителите на седмото изкуство ще могат да съпреживеят емоцията и да вдигнат адреналина си с героите от деветата част на хитовата екшън поредица „Бързи и яростни“ Световният феномен „Бързи и яростни“ се завръща на големия екран с най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента – „Бързи и яростни 9“. 20 години след дебюта на първата част, семейството на Доминик Торето се събира отново, за да се изправи пред най-страховития си противник до момента – братът на Дом Джейкъб (Джон Сина, Бъмбълби). Експлозивен екшън, емоционална история и много забавление, „Бързи и яростни 9“ ще предложи на зрителите изживяване, което не бива да пропускат на голям екран.

„Повече от 100 години съществува едно място, където се събираме, за да се забавляваме заедно, да избягаме и да отидем на нови места. Светът на киното. Несравнимото усещане, когато светлините угасват. Екранът светва. И ние започваме да вярваме.“ В специално видеообръщение Вин Дизел ни приветства обратно в киносалоните и ни кани отново да бъдем заедно – да повярваме и да споделим несравнимата магия на киното.

Другото ново заглавие, което перничани ще могат да гледат е компютърно-анимационен фентъзи комедиен филм  „Лятното приключение на Лука“, продуциран от Pixar Animation Studios. Действието се развива в живописно градче на Италианската Ривиера и разказва историята за порастването на едно малко момче, което изживява незабравимо лято, изпълнено със сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер. Лука споделя тези приключения с новооткрития си най-добър приятел, но безгрижните дни са заплашени от една дълбоко пазена тайна: тe са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.

За комфорта на всички зрители тази година Община Перник обнови лятното кино с 600 нови седящи места, както и ново LED осветление. Възстановяването на киното в Перник, което започна през миналата година, е съвместна инициатива между Община Перник и CineLand. Билети се продават на място два часа преди всяка прожекция.