Лили Иванова следва диетата на Путин! Вижте как се храни тя, за да е в перфектна форма

Лили Иванова следва диетата на Путин! Вижте как се храни тя, за да е в перфектна форма

Малко родни звезди могат да се надяват дори на това, което е постигнала Лили Иванова. Та тя през цялата си кариера е все на върха! С голямата ѝ популярност, успехи и концерти обаче за нея идва и голямата отговорност винаги да изглежда блестящо. И тя го прави! Но как?

Оказва се, че примата следва хранителния режим не на кого да е, а на Владимир Путин! „По отношение на собствения cи организъм винаги се съобразявам със себе си. Не ме интересуват модни диети или други гладувания, но съм забелязала, че най-добре ми влияе зърнената храна“, споделя тя, цитирана от „България Днес“.

Така например в менюто на Лили Иванова присъстват само здравословни храни, чиято ключова съставка е булгур, хумус, леблебия или елда. „Зърнените вкусотии не съдържат никакъв холестерол, минимални мазнини, но доста калий и натрий, както и белтъчини и витамини. Oт време на време само ям месо, но си позволявам и черен шоколад освен мед. Това само извън режима, който си действа, дори да прекаля няколко блокчета шоколад“, обяснява тя.

Оказва се, че Лили Иванова прибягва и до народна медицина, що се отнася до красотата и личната грижа. „Сигурно ще е ужасяващо за някои хора, но аз мажа често косата си със свинска мас, жълтък и кисело мляко. Съветвам всяка жена, която иска да има хубава коса, да прилага рецептата ми, много е ефикасна. Косъмът се заздравява, спира дори косопадът. Всичко останало, което ползвам, е допълнение към тази маска“, споделя тя.