Кметът на Перник се срещна с командира на ВВС

Кметът на Перник се срещна с командира на ВВС

Кметът на Община Перник Станислав Владимиров се срещна командира на българските Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров и представители от Командването на ВВС. Владимиров запозна командира на ВВС с приоритетите на общинската администрация, бяха обсъдени  възможностите за съвместни бъдещи инициативи, както и предстоящото изграждане на покрито съоръжение в Дневен център за деца и младежи с увреждания „Добро сърце“, което да спомогне за провеждане на терапевтични занятия на открито.

Преди срещата ръководството на ВВС посети дневния център и разговаря с директора Валентина Ангелова. Гостите зарадваха децата с лакомства и балони, а те бяха подготвили артистична програма с много танци и забавно куклено представление.

Повод за срещата бе и официалното връчване на инвестиционния проект за строеж на покрито съоръжение, както и събраните от личния състав на ВВС средства за него. Срещата е  продължение на подетата в началото на годината инициатива „Да посрещнем пролетта с мартенички с кауза“. Проектът е изготвен от специалисти на отдел „Логистика“ в КВВС.