Изключителен успех на „Капачки за бъдеще“ в Перник

Изключителен успех на „Капачки за бъдеще“ в Перник

Близо три тона капачки бяха предадени от Пернишко по време на последната кампания на „Капачки за бъдеще“.

„Не случайно решихме да обявим успеха на поредната ни кампанията на 1 юни, защото това е денят на най-големия смисъл, който ни дава живота, а именно бъдещето на нашите деца!

Всичко, което правим го правим в името на това да бъдат здрави и да живеят в един по-добър и истински свят!

Свят, в който всеки да осъзнава отговорността, както към самия себе си, така и към ближния, който може би има нужда от помощ, от обич и прегръдка, за да не бъде сам в труден момент! Затова всички трябва да бъдем единни, както в добро, така и в зло.

 Научете децата си да обичат, да бъдат любознателни, подарете им любов към знанията, научете ги да мечтаят, научете ги да бъдат почтени и добри хора, за да имат истински приятели и добро семейство, научете ги да вярват, че утрешния ден ще е по-добър и ги научете да помагат и да бъдат съпричастни, така ще им подарите БЪДЕЩЕТО!

Надяваме се много скоро да можем да Ви се похвалим, че първата детска неонатална линейка на Капачки за бъдеще вече ще бъде реалност

Датата е 22.05.2021г. гр.Перник, гр.Батановци, гр.Брезник, с.Ноевци и с.Конска, както и всички наши приятели на Капачки за бъдеще успяхме да съберем 2880 кг капачки! За тази кампания успяхме да удвоим и надскочим количествата от предходната ни кампания от 24.10.2020г. – 1340кг.!

Огромни благодарности на целия екип на фирма ЛАЗАРОВИ ГРУП за безвъзмездната подкрепа, която ни оказаха в организацията на спедицията на цялото събитие „– споделят от Капачки за бъдеще Перник!