Днес движението в три участъка на АМ „Тракия“ ще бъде в една лента!
dav

Днес движението в три участъка на АМ „Тракия“ ще бъде в една лента!

    Днес – 3-ти юни, от 8:30 ч. до 17 ч., движението в платното за София на автомагистрала „Тракия“, в участъка от 85-ти до 86-ти км, ще е в една лента. За ремонтни дейности на асфалтовата настилка ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента, трафикът ще е в активната.

 От 8:30 ч. до 17 ч. движението за Бургас в отсечката от 90-ти до 94-ти км на АМ „Тракия“ ще е в активната лента. За косене на тревни площи в средната разделителна ивица ще е ограничено преминаването по изпреварващата.

  Трафикът на моторни превозни средства между 348-ми и 351-ви км в платното за Бургас на АМ „Тракия“, ще се осъществява в изпреварващата лента. За частични ремонтни дейности по асфалтовата настилка ще бъдат затворени активната и аварийната лента.

 До 17 ч. на 3-ти юни движението за София на АМ „Струма“, при 144-ти км в отсечката Сандански – Кресна, ще е в една лента. Заради ремонтни дейности на асфалтовата настилка  в активната лента МПС ще преминават по изпреварващата.  Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация.