Малките перничани се веселиха на 1 юни, въпреки лошото време

Малките перничани се веселиха на 1 юни, въпреки лошото време

Дъждът и хладното време не успяха да помрачат настроението на малките перничани, които дойдоха днес, заедно с мама и татко или баба и дядо, пред Двореца на културата, за да се порадват на множеството изненади, които им бяха приготвили  Община Перник заедно с Общинския младежки дом и ЦПЛР – ОДК-Перник.

В 11.00ч започнаха Приказните вълшебства.

Имаше песни, танци и игри от ДЮТ „Мускетарите“. За всеки малчуган имаше подаръци и изненади от организираните томболи.

И както повелява традицията, всеки малък гражданин на Перник пусна името си в кутията, с надеждата, че ще спечели голямата награда- колело. Щастливецът, който си тръгна с колело е Радостин Росенов Стефанов от Перник.

Множество сергии, с най-различни примамливи играчки, привличаха погледите на  малчуганите. Имаше по нещо и да порасналите вече деца- техните родители. И като че напук на времето, пред Двореца на културата се събра множество от деца и възрастни, които се наслаждаваха на празничната програма.

Не бяха малко желаещите малчугани не само да докоснат, но и да да се снимат с приказния Зайо Байо.

Но кулминацията на празника се очакваще да бъде в 16:30 ч. Пред Двореца на културата порасналите вече деца ще могат да се срещнат със звездите на Tik Tok – Денислав Димчев, Еляса, Йоан Петър, Елекса, Ива Мандичева, Линшо и Симона Калоянова.