Отворени ски писти на 24 и 25 април и снежен Великден на Мальовица

Отворени ски писти на 24 и 25 април и снежен Великден на Мальовица

Комплекс “Мальовица” закри ски сезона само за няколко часа. Колкото и да е невероятно, през април вместо от пикник на Меча поляна, можете да се възползвате от още един ски уикенд на 24 и 25 април. Само на час и половина от София,  планината предлага истинска зимна приказка и добре обработени писти с естествен сняг.

Специално за Великден от комплекса пък са подготвили пакети с нощувка, великденски обяд и традиционното боядисване на яйца на 1 май на повече от символични цени. Само 270 лв. е офертата за двама в обновения хотелски комплекс за 3 дни или 2 нощувки с включени закуски, великденски обяд и много емоции. Представете си липсата на градски шум и дъждовното време, което можете да замените с оглушителната тишина на Мальовица и красотата на един от най – величествените върхове, облечен в бяла премяна.

„Тук пролетта идва по-късно, лятото е освежаващо прохладно, но сняг през април рядко се вижда. Още повече толкова сняг, че да позволява скиорите да стъпят на отлично обработени писти. Прогнозите са за зимна приказка и в началото на май. Хората могат да видят камерите в реално време на нашия сайт.“ казва управителят  на комплекса Янко Аврамов

Веднага след Великден от комплекса са планирали изграждане на спа центъра си, така че  в летните горещини гостите им ще могат да се възползват от релаксираща и освежаваща почивка.

Великден в подножието на Мальовица, където природата е повече от зашеметяваща  – сняг и срамежливо пролетно слънце – защо не. За Великден Ви очакват  с вкусно замесен козунак, крехко агнешко, приготвено на бавен огън и невероятна зимна приказка на повече от отлични цени. Какво друго Ви трябва за един вълшебен празник!