Пернишката структура на ГЕРБ избира делегати за Националното събрание на партията

Пернишката структура на ГЕРБ избира делегати за Националното събрание на партията

Общинската структура на политическа партия ГЕРБ в Перник организира събрание за избор на делегати, които ще вземат участие в  Националното събрание на партията, свикано от Изпълнителната комисия на  11 май. Това съобщи общинският лидер на ГЕРБ-Перник Денислав Захариев.

Общинското събрание ще се проведе на 23 април от 17 часа в зала „Панорама“ при спазване на всички противоепидемични мерки в страната, съгласно Заповедта на министъра на здравеопазването.

„Каня всички членове на общинската структура на партията с платен членски внос да вземат участие във форума. Изборите приключиха, а победителят е само един – ГЕРБ. Перничани заявиха позицията си по най-демократичния начин. Днес от нас, политиците, се очаква да изпълним ангажиментите, които сме поели, и това е един от начините като започнем с промяната“, посочи Захариев.

Дневният ред на събранието включва – избор на делегати, отчет и анализ на резултатите от проведените избори за Народно събрание на 4 април и разни.

На националното събрание ще бъдат избрани нови членове на изпълнителната и контролната комисия, както и нови заместник – председатели. На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ПП ГЕРБ.